26 martie 2010

Handmade sau "Day one"

Azi,maine si poimaine, targ handmade in ScenaCafe (locul unde au avut loc pana acum toate targurile).
De fiecare data a fost placut sa ma plimb printre standuri si sa admir/cumpar cerceii,bratarile,biju-urile altora,dar si mai frumos a fost sa stau chiar eu pe scaunul din spatele standului.
Asadar si prin urmare...avem una bucata masuta,asezata "strategic" langa bar...bijuterii din bilute si plastilina magica;care se intareste la temperaturi ridicate,iar la temperaturi mai ridicate-se arde...bratari din ata, impletite complicat ...genti...brelocuri...inele...strategii de marketing bine puse la punct si bineinteles,un blog -Blog de lucru manual.(care treptat treptat,prinde viata)
...si nu in ultimul rand,avem magneti.

LiaAleLiz si Puff-ul,va asteapta in Scena,de dimineata pana seara;cand mesele pline de handmade-uri vor fi inlocuite de oameni cu berile in mana,ce vor fredona versurile Omului cu Sobolani.

2 comentarii:

Jul spunea...

Port cea mai speciala, ciudata si frumoasa pereche de cercei posibila, care pe deasupra mai sunt facuti si de tine! Azi ai fost atat de frumoasa pentru ca ai zambit, m-ai luat in brate, ai sarit si dansat si ignorat; si a meritat.
Zambeste! Esti mult mai sus!

Auzou spunea...

Jul,ma bucur mult ca iti plac.Cat pentru azi...imi pare rau!