22 septembrie 2011

On repeat.

Imi neglijez blogul,nu spun ca am fost eu vreodata adepta scrisului mult si constant...dar simt ca il neglijez...sau poate nu e atat blogul cat nevoia mea de a scrie.Nu am timp.24 de ore parca nu imi mai sunt suficiente...
un alt examen la engleza care presupune alte nu stiu cate eseuri si articole,pe teme ce imi displac total.speram ca macar acum,in ultimul an,sa scap de "In my point of view..." si toate cuvintele useless,pe care nu le folosesti in discutii...
Devin din ce in ce mai angrenata in realitate,ma ratacesc in dedesubturile ei si uit denumirea intersectiilor importante.Dilemele vechi si atat de lipisite de originalitate,devin incet incet si ale mele.Parca am uitat sa visez...In ultima vreme am fost atat de control-freak incat tind sa cred ca toata ordinea asta nu a facut decat sa genereze mai multa (dez)ordine..

Diminetile sunt altfel...cafeaua n'are acelasi gust...iar joi nu mai este ce era?...privirile sunt diferite iar destinatiile se schimba constant...si nu mi'e bine,nici aici,nici acolo..cand spun "bine" ,nu pot defini exact la ce ma refer fiindca nici eu nu mai sunt sigura de ce inseamna...de ce insemna pentru mine cel putin.

O tema la romana -text de 15-20 de randuri creatie proprie- suna promitator...Sunt inca la faza de lupta,cu ale mele ganduri;am creat decorul,personajele...am ales timpul...am taiat...sters...rupt...tot caut finalul...

Citesc "Playlist",la ore tarzii din noapte, si ma delectez cu melodiile recomandate de autor.
Ceasul nu mai suna la rasarit.Zaharul s'a terminat si maine se termina saptamana...

"Play Again"

this what me wants..

4 comentarii:

Octo Cat spunea...

Exact cum un animăluț te găsește pe tine, nu tu pe el... cam așa e și cu blogurile. :) Când vei avea nevoie de el, atunci vei reveni constant.

A spunea...

Stii, eu una i-as ridica altar omului ala, pentru ce a reusit sa creeze. Pentru ca am descoperit ca ne atinge pe toti in moduri diferite si complexe cartea aia. Si ramane impregnata in amintire pentru mult, mult timp dupa ce ai ajuns la final.

Virtualkid spunea...

Organizam o intalnire a bloggerilor din Galati si Braila.
Nu te tenteaza sa vii si tu?

http://jumatati.blogspot.com/2011/10/de-esti-blogger-de-bon-ton-vino-iute-la.html

Eu vin de la Targu Mures pentru aceasta intalnire. Poate ne dai chiar si o mana de ajutor in privinta mobilizarii bloggerilor. In program exista chiar si o plimbare cu salupa pe Dunare.
Toate cele bune!

ßlloиdιε ♥ spunea...

Prea smechera poza!