3 septembrie 2010

IBG cu nr 13 impreuna cu o initiativa frumoasa.
Intalnirea Bloggerilor Galateni pe 5 septembrie, duminica. La ora 1 in Geenie Cafe.

La fel ca intotdeauna,o sa lenevim calmi in fotolii comode savurand bauturile preferate si discutand despre ce,cum am mai facut vara asta.


Initiativa frumoasa despre care vroiam sa va vorbesc e Let's Do It,Romania. Am citit despre ea pe blogul Lizului si nu pot sa spun decat ca mi'a facut cu ochiul.
Suna frumos,realizabil si Verde:).E momentul sa nu mai aratam cu degetul si chiar sa facem ceva...

Doar pentru că te muţi cu 2 metri mai departe de o grămadă de gunoi când ieşi la picnic, asta nu înseamnă că mizeria nu mai e acolo. Doar pentru că alegi să te uiţi în altă parte, asta nu înseamnă că în apele râului care îţi alimentează oraşul cu apă potabilă nu plutesc zeci de mii de PET-uri şi pungi. Doar pentru că nu fotografiezi şi munţii de gunoaie când pleci în vacanţă, asta nu înseamnă că ei nu erau acolo.

Ce-ar fi să schimbăm foaia? Ce-ar fi să ne notăm în calendar o dată importantă pentru fiecare dintre noi: aceea în care sute de mii de români au spus ”Stop!” şi şi-au curăţat ţara de PET-uri, pungi şi hârtii lăsate de alţii, purtate de vânt şi apă în cele mai frumoase locuri din România? Nu ne permitem să ne cumpărăm o ţară mai curată, şi nici nu am avea cum, dar putem să o curăţăm noi! Într-o singură zi s-o curăţăm pe toată! Să ne mândrim din ziua următoare că avem o ţară curată, că am scris istorie, că am acţionat împreună măcar pentru o zi!

Pentru mai multe informatii: Let's Do It Romania sau Let's Do It Galati, pagina de facebook si pe Geeniecafe pagina de facebook si site.

Cat despre intalnirea bloggerilor galateni de duminica asta,ar fi frumos sa anuntati care cum veniti la Liz.

Ne vedem pe 5-relaxati ,calmi si zambitori.

Un comentariu:

Falvo spunea...

Buna ziua, dorim sa va facem o propunere comerciala! Daca sunteti interesat trimiteti un e-mail la office@falvorotarybids.ro