22 iulie 2009

timp ce nu poate fi recuperat.

sunt constienta ca am gresit,dar...

...a trecut o saptamana...o saptamana plina de regrete si mustrari de constiinta.de intrebari ale caror raspunsuri nu vroiam sa le stiu.de mesaje scrise si salvate in ciorne.de telefoane la ore tarzii ,date de oameni grijulii si speriati.

o codita impletita si'o floare prinsa in ea...mi'au amintit de tine.un cer abandonat la miezul noptii.o stea cazatoare.o dorinta.mi'au amintit de tine.o suvita rasucita.o ploaie calduta cu'n soare bland .mi'au amintit de tine.un vis si'un fir de iarba gadilandu'mi palmele.mi'au amintit de tine.un gandacel verde escaladandu'ma si'o melodie.mi'au amintit de tine.o minge de ping pong.un tren mergand in directia opusa si niste acorduri de chitara.mi'au amintit de tine...un rasarit si un apus de soare vazute din spatele geamului unui autocar mi'au amintit de tine.mai tii minte cand mi'ai spus ca tu vezi doar apusul...si ca intr'o zi o sa te trezesti devreme ca sa vezi cum arata o zi de vara.sau ploaia mult asteptata din acea duminica?mai tii minte?


Still Loving You by ~MadMarilin on deviantART

**...nu mergea nici repede.nici incet.asculta cu atentie ce i se spunea cand brusc...l'a recunoscut.si el a zarit'o.s'a intors sperand ca prezenta nu i'a fost observata.i'a fost frica;nu de el...i'a fost frica de dorul pe care il tinuse strans in pumni.o dureaua mainile ingrozitor,dar in tot acest timp nu a dat drumul stansorii .iar tremurul s'a semnat cu'n vers pe glezna'i stanga.
a clipit si a strigat c'o voce sufocata...ochii,acum inchisi,lasau picaturile sarate de apa sa'i strabata obrajii...si inima i'a alergat ca o nebuna pe plaja.a cazut.s'a ridicat si a continuat sa alerge pana a ramas fara suflu.
acum,priveste marea...


luna amara rosu aprins
Asculta mai multe audio Muzica


...nu vreau
sa te pierd in lumea de-afara....

3 comentarii:

Liz spunea...

Ai scris sincer si cald... si azi ai fost frumoasa tare pentru ca zambeai calm oarecum...impacat... mi-ai fost draga tare azi...

Luna de Fum spunea...

cat de in tine trebuie sa ai ceva, asftel incat sa creezi o alta lume pe care s'o traiesti - fara sa devii tu unicul cadru al povestii - .. ca sa se poata vorbi despre pierdere in afara?

Andrada spunea...

eu si tu...
Treceau zile ca secunde
Clipe dulci nenumarate,
Iar acum ma-ntreb pe unde
Suntem EU si TU?


Cu un sarut timpul opreai
Stergand din inima durerea
La mine aveai tot ce-ti doreai,
De ce ai ales tacerea?


Eram o singura suflare
A vantului dinspre apus
Acum intreb cu disperare...
De ce te-ai dus?


Treceau zile ca secunde,
Clipe dulci nenumarate
Ne-am ratacit la o rascruce
EU si TU...