19 decembrie 2009

[NOT] the same.

De ce au unii oameni impresia ca o revenire inseamna automat acceptare?Adica...mai concret...de ce sunt persoane care cred ca ,dupa o lunga perioada de absenta,cand drumul se imparte dintr'o data in doua,iar tu decizi sa mergi pe o carare si acel cineva care ti'a fost alaturi alege sa mearga pe cealalta,inseamna ca atunci cand va revedeti lucrurile trebuie sa continuie de unde s'au oprit.

Ne raportam la lucruri diferite si repetam aceeiasi fraza obsedant, "Dar nu ti'am zis?!".Nu.Nici tu,nici tu,nici tu...nici eu...Nu.Nimeni nu a mai spus nimic de foarte mult timp.
Si cand realizezi cat de putine mai stii despre o persoana despre care,intr'un anumit moment al vietii tale,stiai absolut orice-te intristezi,incerci sa maschezi asta razand la o gluma pe care ai auzit'o doar pe jumatate si te linistesti gandindu'te ca nu e numai vina ta.
Dai din cap,te prefaci ca stii despre ce se vorbeste,si incerci sa iti amintesti franturi din ceea ce se poate numi ultima voastra conversatie...

Cerneala pentru povesti nu se va termina niciodata ;iar buna-ul putin stingher si timpul ce a trecut nu pot fi ignorate.

Un comentariu:

Şu spunea...

Crăciun fericit!